Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adrian Budaca Asociația „Oastea Domnului” Gherla

100% Complete
1,700 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut

Tu când ai făcut ultima oară un lucru pentru prima oară?

Eu de exemplu anul acesta mă aliniez ideii de a dona ziua de naștere. Bine, nu e ca și cum aș fi făcut o mega petrecere și aș fi primit cadouri cu strigare și alte aroganțe.

Dar sunt bucuros că sunt sănătos și acesta este cadoul cel mai bun. Și totuși nu trebuie să fie despre mine, sunt destul de binecuvântat și aș vrea cu ocazia zilei mele de naștere să mă ajuți să facem bine unor semeni de ai noștrii mai neajutorați. Este vorba despre lemne de foc pentru încălzirea caselor bunicilor săraci pe timp de iarnă.

Prin intermediul prietenilor mei de la Asociația „Oastea Domnului” Gherla și cu ajutorul tău aș dori să sprijinim măcar un bunic cu o tonă de bricheți. De acolo suma pe care mi-o doresc să se strângă.

Tuturor ne place să fim ajutați sau să primim, și dacă uneori ni se pare că nu avem suficient, sentimentul de a ajuta și că am făcut diferența undeva pentru cineva nu poate fi egalat cu oricât am acumula noi pe acest pământ. Mulțumesc și dacă te implici cu cât consideri tu și dacă nu. Și îți mulțumesc și că mi-ai citit mesajul. E tare fain să fi auzit

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația „Oastea Domnului” filiala Gherla a fost înființată în anul 2004 desfășurând de-a lungul timpului programe dedicate familiilor nevoiașe, vârstnicilor vulnerabili, persoanelor private de libertate, dar și copiilor din comunitățile marginalizate din Gherla și împrejurimi.

În cadrul proiectului dedicat vârstnicilor, Adoptă un bunic, vizităm 177 de bunici din peste 19 localități din jud. Cluj (incluzând Mun. Cluj-Napoca, Gherla și Dej și satele din împrejurul Gherlei). Majoritatea dintre ei au peste 60 de ani, peste 80% dintre ei fiind văduvi, necăsătoriți sau divorțați. Marea majoritate trăiesc dintr-o pensie minimă, ajutor social sau chiar neavând nici un venit, iar cei cu venituri medii au cheltuieli mari pentru medicamente astfel încât pentru viața de zi cu zi le rămân alocați foarte puțini bani. Condițiile de locuit sunt cel puțin modeste, iar în unele cazuri sunt greu de imaginat pentru anul 2022. În plus, o parte dintre ei sunt complet singuri, nefiind căutați de familiile lor, care fie trăiesc într-o sărăcie asemănătoare, fie sunt plecați departe și nu mai țin legătura cu părinții, fie timpul nu le permite să se îngrijească de aceștia.  O altă parte dintre ei locuiesc în sate mai îndepărtate de oraș, izolate, fiind rupți de evenimente unde pot socializa și împărtăși bucăți din suflet și din viața de zi cu zi. Nevoile bunicilor sunt atât de diverse și uneori atât de impovărătoare încât ne este greu să le acoperim pe toate. Suntem într-o permanent căutare de parteneri cu inima mare și cu dorință de implicare și de ajutorare a acestui segment vulnerabil din mijlocul comunităților noastre. Uneori reușim să oferim medicamente, vitamine, produse de igienă și curățenie, lemne, bani pentru plata facturilor, sobe, mici reparații în casă sau chiar să construim casele dărăpănate ale unora dintre ei de la zero.

În prag de iarnă, la vizitele pe care le facem bunicilor vulnerabili din proiectul „Adoptă un bunic”, găsim de multe ori casele lor reci din cauză că nu își permit achiziționarea de lemne de foc.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Anonymous

1,100 RON
22 Nov 2022

Anonymous

62 RON
Doamne fi Tu ajutorul lor, al celor în nevoie
21 Nov 2022
100 RON
Chiar nu stiam ce sa-ti iau, mi-ai usurat munca :)) Faina ititiativa, fain gest din partea ta! La multi ani frumosi si sanatosi!
21 Nov 2022
10 Nov 2022

Anonymous

32 RON
Felicitari pentru initiativa!
10 Nov 2022

Anonymous

32 RON
Ganduri bune si multa sanatate!
10 Nov 2022

Anonymous

75 RON
10 Nov 2022
La multi ani Adi B!
10 Nov 2022
67 RON
10 Nov 2022
Super initiativa, la mulți ani!
10 Nov 2022

Anonymous

50 RON
Sa fie de folos :)
10 Nov 2022
Adrian Budaca : Asociația „Oastea Domnului” Gherla
Cel mai frumos cadou de ziua mea